Ελευθέρωσε τα πόδια και τα νύχια σου
από τη φαγούρα και τους μύκητες
σε 7 μέρες
Άμεσα ανακουφίζει από τον κνησμό και την υπερβολική εφίδρωση
Καταστρέφει την αιτία για την ανάπτυξη των μυκητών
Επιδιορθώνει το καταστραμένο και σκασμένο δέρμα κατά 98%
ΕΚΠΤΩΣΗ!
50% κάτω!
Πακέτα που απομένουν σε έκπτωση
7
Η προσφορά τελειώνει σε

ώρες λεπτά δευτερόλεπτα
Άμεσα ανακουφίζει από τον κνησμό και την υπερβολική εφίδρωση
Καταστρέφει την αιτία για την ανάπτυξη των μυκητών
Επιδιορθώνει το καταστραμένο και σκασμένο δέρμα κατά 98%
Πως έπαθες λοίμωξη μυκητών;

Πηγαίνοντας σε σάουνα ή πισίνα

Περιττό βάρος

Αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα

Λήψη αντιβιωτικών

Φλεβίτιδα

Φορώντας συνθετικό ύφασμα

Κάποιο μέλος της οικογένειας έχει μύκητες στα πόδια

Οι δερματομυκητιάσεις είναι ασθένειες του δέρματος και των νυχιών.

Στο 92% των περιπτώσεων, η ασθένεια προκαλείται από τους μύκητες Trichophyton και Microsporum. Αυτά τα δυνατά παράσιτα διαπερνούν το δέρμα μέσω της διατροφής, των ποτών, του σάλιου, μέσα από μικρές γρατσουνιές στο δέρμα και ρωγμές, μέσα στα βαθιά στρώματα της επιδερμίδας.

Μπορούν να ερεθίσουν το δέρμα, προκαλώντας έντονη φαγούρα, πόνο, αλλοίωση των ιστών και δυσάρεστη οσμή.
Στατιστικές δείχνουν ότι μόνο το 12.4% των ανθρώπων
ξεφορτώνεται τους μύκητες. Γιατί έτσι;
Γιατί οι μέθοδοι που χρησιμοποιούν ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!
Ποσοστό των ανθρώπων που θεραπεύονται από μύκητες των ποδιών και των νυχιών
Οι αντιμυκητισιακές επεμβάσεις στα νύχια
είναι αρκετά άβολες. Το νύχι πρέπει να αφαιρεθεί εντελώς από τη βάση του το οποίο προκαλεί τρομερό πόνο. Επίσης, η αποτελεσματικότητα μπορεί να είναι μηδενική και το νυχι μπορεί να μεγαλώσει πίσω ανθυγιεινά.
Η παραδοσιακή ιατρική
μόνο ανακουφίζει από τα συμπτώματα, αλλά δεν αφαιρεί την αιτία των μυκητών. Η ασθένεια δε φεύγει και ο μύκητας απλώνεται γρηγορότερα.
Φαρμακευτικές κρέμες
Κατά τη διαδικασία της θεραπείας, το 90% των φαρμακευτικών κρεμών προκαλούν σύνδρομο στέρησης. Μετά την διακοπή της θεραπείας, ο μύκητας έρχεται πίσω!
Η μόνη θεραπεία που είναι ικανή να καταπολεμήσει
τους μύκητες για πάντα
είναι το OnycoSolve..

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ!
Πως μπορεί το OnycoSolve να καταπολεμήσει τους μύκητες σου
Εκχύλισμα φλοιού βελανιδιάς
Προστατεύει το δέρμα και εξαλείφει τη φαγούρα και τις δυσάρεστες οσμές. Αναζωογονεί τις ρωγμές και απολυμαίνει τις μικρές πληγές. Εξαλείφει άμεσα τη φαγούρα και απομακρύνει τις δυσάρεστες οσμές. Περιέχει τανίνες και αντιφλεγμονώδη δράση.
Angelica Archangelica
Αυτό το ισχυρό βότανο είναι γνωστό ως αποτελεσματικός τρόπος για τη θεραπεία μυκητιασικών και βακτηριακών λοιμώξεων. Στο 14ο αιώνα η angelica είχε γίνει γνωστή ως φαρμακευτικό φυτό σε όλη την Ευρώπη. Κατά τη διάρκεια του Μεσαίωνα πίστευαν ότι η ρίζα του φυτού είναι αποτελεσματική ως θεραπεία για την πανούκλα.
Φασκόμηλο
Το αιθέριο έλαιο του κοινού φασκόμηλου (Salvia officinalis) χρησιμοποιείται συχνά έναντι ασθενειών του δέρματος. Διαπερνά τα βαθιά στρώματα της επιδερμίδας. 100% θρέψη και ενυδάτωση του δέρματος από μέσα προς τα έξω, καταπραΰνοντας άμεσα, θεραπεύοντας ακόμα και τις βαθιές ρωγμές, κάνοντας το δέρμα απαλό και πάλι και νεανικό στην όψη.
Έλαιο δέντρων τσαγιού (Melaleuca alternifolia)
Επιστημονικά αναγνωρισμένο ως αποτελεσματικός αντιμυκητιακός παράγοντας. Επιβραδύνει την ανάπτυξη των μυκητων Trichophyton και Microsporum, επιτίθεται στα μυκητιακά κύτταρα, καταστρέφοντας τις μεμβράνες τους. Το πιο σημαντικό, το δέρμα σας αποκτά ασυλία και μετά την θεραπεία, οπότε δεν θα χρειαστεί να ξανααντιμετωπίσετε τους μύκητες!
ΑΠΑΛΟ ΝΕΑΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΟΨΗ ΔΕΡΜΑ
ΟΙ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ!
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΩΝ ΜΥΚΗΤΩΝ ΣΕ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΝΥΧΙΑ
Απαλλάχθηκε από τη φαγούρα
98%
Τα πόδια σταμάτησαν να ιδρώνουν
87%
Σταμάτησαν να σκάνε
86%
Το παράσιτο των μυκητών καταστράφηκε
100%
Παρενέργειες
0%
Η παρατεταμένη δράση του φαρμάκου μετά τη διακοπή της θεραπείας
τουλάχιστον 12 μήνες
Κλινικές δοκιμές διεξήχθησαν το 2013 στο χώρο της κλινικής που εδρεύει στο Τορόντο. Μια ομάδα εθελοντών από άντρες και γυναίκες ηλικίας από 25 έως 78 ετών συμμετείχαν στην ιατρική δοκιμή του φαρμάκου Οι φωτογραφίες παρακάτω και οι αριθμοί παραπάνω είναι δεδομένα που συλλέχθηκαν ως κομμάτι της έρευνας και δείχνουν επιτυχημένα αποτελέσματα. Tο φάρμακο έχει εγκριθεί και συνίσταται από δερματολόγους.
Αποτελέσματα ΠΡΙΝ/ΜΕΤΑ από το OnycoSolve

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

Αποτέλεσμα μετά από 2.5 βδομάδες

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

Αποτέλεσμα μετά από 4 βδομάδες

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

Αποτέλεσμα μετά από 3.5 βδομάδες

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

Αποτέλεσμα μετά από 5 βδομάδες
Έχουν οι γιατροί αντιρρήσεις με το OnycoSolve;
Δρ. Μαρία Παπαδοπούλου
Δερματολόγος, M.D.
14 χρόνια εμπειρίας
Το OnycoSolve είναι μια πραγματική επανάσταση στη θεραπεία των μυκητών σε πόδια και νύχια, χωρίς να καταφεύγουμε στα αντιβιοτικά ή τη χειρουργική επέμβαση με λέιζερ.

67 από τους 70 ασθενείς μου με μύκητες απαλλάχθηκαν από τη φαγούρα, το σκάσιμο του δέρματος, τον υπερβολικό ιδρώτα και την άσχημη οσμή σε λιγότερο από δύο εβδομάδες. Ζουν χωρίς μύκητες εδώ και πολλούς, χαρούμενους μήνες τώρα.

Εγώ προσωπικά είμαι πεπεισμένος ότι το OnycoSolve είναι πιθανό να ξεφορτωθεί γρήγορα και εύκολα τα δυσάρεστα συμπτώματα και το σημαντικότερο, την αιτία του μύκητα, από το σπίτι. Το συνιστώ!
Οδηγίες Χρήσης
OnycoSolve
Καθαρίστε απαλά το δέρμα σας, σκουπίζοντας το να στεγνώσει με μια πετσέτα ή χαρτοπετσέτα
Εφαρμόστε το σπρέι στα πέλματα, τα δάχτυλα και τα νύχια των ποδιών σας, τρίβοντας το διάλυμα στα πέλματα και σε κάθε καταστραμένο νύχι 2-3 φορές την ημέρα.
Ξυπνήστε με την αίσθηση της ελευθερίας από τους μύκητες!
Η 50% έκπτωση λήγει σε:
Πακέτα που απομένουν σε έκπτωση
7
Η προσφορά τελειώνει σε

ώρες λεπτά δευτερόλεπτα
Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία!
Κριτικές από άτομα που χρησιμοποιούν το OnycoSolve
Προσπαθώ να αντιμετωπίσω αυτό το πρόβλημα εδώ και πάνω από ένα χρόνο. Έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα: χάπια, αλοιφές, κρέμες. Έχω δοκιμάσει να συμβουλευτώ δερματολόγους, έχω δοκιμάσει την παραδοσιακή ιατρική. Μηδενικό αποτέλεσμα. Ήταν εξαιρετικά δύσκολη η επίσκεψη στην πισίνα. Μου προκάλεσε πολλά προβλήματα, συναισθηματικά και σωματικά. Αυτό συνεχίστηκε για σχεδόν 2 χρόνια. Η λύση ήρθε από ένα απροσδόκητο μέρος. Η πεθερά μου, με την οποία είχα μια τεταμένη σχέση, μου έφερε το OnycoSolve. Σε 2 εβδομάδες, είχα ξεχάσει εντελώς το μύκητα. Έχουν περάσει 5 μήνες και δεν έχει επιστρέψει! Εγώ και η πεθερά μου είμαστε πλέον οι καλύτερες φίλες :)

Μαρία, Πειραιάς
Με πολύ χαρά θα μοιραστώ και εγώ την επιτυχημένη θεραπεία μου με το ΟnycoSolve! Το χρησιμοποιώ μόνο εδώ και δύο μήνες, αλλά ήδη νιώθω το αποτέλεσμα και τα νύχια μου φαίνονται πολλά υποσχόμενα. Και το σημαντικότερο, το νύχι που βγαίνει είναι υγιές και η οσμή έχει φύγει, αλλά πάνω από όλα έχει φύγει και αυτή η δυσάρεστη φαγούρα! Είμαι τόσο χαρούμενη, χάρη στον αντρα μου: αυτός μου βρήκε το ΟnycoSolve. Είμαι τυχερή που το παρήγγειλε από αυτή τη σελίδα γιατί έχω διαβάσει κριτικές από άτομα που παρέλαβαν ψεύτικα! Εγώ έγινα πολύ καλύτερα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα

Βάλια, Καλαμάτα
Προσπάθησα να θεραπεύσω τους μύκητες των ποδιών μου με βότανα και έπαθα δερματίτιδα από την επαφή με τη τσουκνίδα! Ο δερματολόγος μου μου υποσχέθηκε να με φτιάξει αν σταματήσω να το παίζω γιατρός ο ίδιος :) Αυτό που με βοήθησε ήταν η θεραπεία με το OnycoSolve. Το έτριβα στα πόδια μου. Η φαγούρα έφυγε από την πρώτη μέρα, ενώ το σπάσιμο και σκάσιμο την τρίτη και οι μύκητες εξαφανίστηκαν τελείως μετά από 2 εβδομάδες. Το καλύτερο πράγμα είναι ότι ξεφορτώθηκα τον υπερβολικό ιδρώτα και την τρομερή μυρωδιά! Από τότε, δεν έχω ξαναβγάλει μύκητες εδώ και 1,5 χρόνο!

Μιχάλης, Αλεξανδρούπολη
Βασικά πλεονεκτήματα του OnycoSolve
Απλό
Εύκολο και ευχάριστο στην χρήση. Έχει ευχάριστη μυρωδιά και δεν αφήνει λεκέδες στα ρούχα. Το ελαφρύ σπρέι απορροφάται γρήγορα από το δέρμα, ενυδατώνει και φρεσκάρει τα πόδια.
Γρήγορο
Δύο κύκλοι θεραπείας είναι αρκετοί για να καταπολεμήσουν τη φαγούρα. Το σπάσιμο και σκάσιμο φεύγουν μετά από μερικές μέρες. Ο υπερβολικός ιδρώτας και η δυσάρεστη οσμή φεύγουν.
Μόνιμο
Το αποτέλεσμα της θεραπείας είναι μακροπρόθεσμο, οπότε δεν θα νιώθετε οποιαδήποτε ενόχληση για πολύ μεγάλο διάστημα μετά τη λήξη της θεραπείας.Δεν δημιουργείται εξάρτηση ούτε προκαλούνται συμπτώματα στέρησης.
Εγκεκριμένο από δερματολόγους σε 19 χώρες
Κατασκευάζεται αυστηρά σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ISO και GMP
Ελευθερώστετα πόδια και τα νύχια σας
από τα φαγούρα και τους μύκητες
σε 7 ημέρες
Άμεση από τη φαγούρα και τον πολύ ιδρώτα
Αφαιρεί την αιτία Καταπολεμά τον μύκητα
Απαλύνει το σκασμένο δέρμα κατά 98%
ΕΚΠΤΩΣΗ!
50% κάτω!
Πακέτα που απομένουν σε έκπτωση
7
Η προσφορά τελειώνει σε

ώρες λεπτά δευτερόλεπτα