Πώς να δώσει τα πόδια ένα πεντικιούρ που τους αξίζει

Δώστε στα πόδια σας ένα πεντικιούρ κάθε δεκατέσσερις ημέρες:

Η απεικόνιση αυτών των ανθρώπων δεν θα πρέπει αυτομάτως να αποτελεί συνιστώσα του καθενός πεντικιούρ ρουτίνα , ωστόσο τα κανονικά πεντικιούρ αλλάζουν τη ζωή για να διατηρήσουν τα πόδια απαλά και να εξαιρεθούν ξηρός και σκληρό χρώμα δέρματος , και τα νύχια σας φρέσκα και ωραία . Δεν πρέπει να επενδύσετε πολλά μετρητά για να αποκτήσετε το δικό σας πεντικιούρ που γίνεται κατάλληλα μέσα σε ένα σαλόνι μαλλιών και προσώπου, επαρκή λόγο για ένα ζευγάρι μεθόδων , που μπορεί να γίνει το δικό σας προσωπικό πεντικιούρ κατάλληλο μέσα στις ανέσεις της κατοικίας σας. Και εδώ είναι ο τρόπος για να εκτελέσετε ένα:

Χαλαρώστε τα πόδια σας για περίπου 5-10 λεπτά μέσα σε μια σημαντική πανοραμική λήψη με χλιαρό κανονικό νερό . Ακριβώς όπως μια επιπλέον διεύθυνση, μπορείτε επίσης να χρειαστεί να εισπνεύσετε το νερό χρησιμοποιώντας μια σειρά από υπόστεγα σχετικά με ζωτικά έλαια δέρμα ή ίσως Άχρωμα θαλάσσια άλατα , για να κρατάτε τα πόδια μυρίζοντας καλά και για να μαλακώσετε το δύσκολο χρώμα του δέρματος αντίστοιχα. Αυτός ο χρόνος διαβροχής υποδεικνύει τις προτάσεις βασικά απλώς μια σύσταση - ένα άτομο μπορεί να θέλει να απολαύστε τα πόδια σας όσον αφορά πολύ περισσότερο αν θέλετε να χαλαρώσετε, ή ίσως το σκληρυνθέν χρώμα του δέρματος στο πόδι χρειάζονται επιπλέον ενυδάτωση.

Πώς να δώσει ένα μασάζ ποδιών

Ξεκινήστε με καθαρό πόδι . Ένα πόδι μούσκεμα με ένα φλιτζάνι άλατα Epsom διαλυμένο σε ένα γαλόνι ζεστού νερού είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να απο-στρες πριν ξεκινήσετε το μασάζ ποδιών. Στεγνώνει, μεταξύ των δακτύλων σας.

ΓΑΛΛΙΑ ΜΑΣΑΖ ΜΙΑ ΠΟΔΙΑ εντελώς, τότε κάντε το άλλο. Ξεκινήστε με το μασάζ το κρέμα απαλά μέσα σε όλο το πόδι, πάνω και κάτω, δάχτυλα στο αστράγαλο. Τερματίστε αυτό το τμήμα με συρτάρια που πηγαίνουν από τα δάχτυλα των ποδιών σας μέχρι τους αστραγάλους σας.

ΕΡΓΑΣΤΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ για αυτά τα επόμενα εγκεφαλικά επεισόδια. Βάλτε και τα δύο χέρια γύρω από τη φτέρνα σας με τα δάχτυλά σας στο κάτω μέρος και τους αντίχειρές σας στην κορυφή. Μετακινήστε τους αντίχειρές σας ανάμεσα στους τένοντες (εκείνα τα κορδόνια που αισθάνεστε στην κορυφή) ομαλά και σταθερά από το yourankle προς τα δάχτυλα των ποδιών σας. Κάνετε μακρά εγκεφαλικά επεισόδια αντί για μικρά, σπαστά. Εργαστείτε με πίεση, ώστε να μην είναι ζοφερή, αλλά όχι τόσο βαθιά αισθάνεται σαν ένα gouge.

ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ των ποδιών σας. Όταν εργάζεστε στον εαυτό σας, αυτό είναι το ιδανικό με το πόδι σας να στηρίζεται στο αντίθετο γόνατο, με το πετσέτα κάτω από το πάνω μέρος να προστατεύει τα ρούχα σας από την κρέμα. Χρησιμοποιώντας τους αντίχειρές σας, κάντε κυκλικές κινήσεις που καλύπτουν ολόκληρη την επιφάνεια του πάτου του ποδιού σας, κινούνται από τη βάση του toestoward σας φτέρνα. Κρατήστε την πίεση των κύκλων σταθερή και ομοιόμορφη. Χρησιμοποιήστε λίγο περισσότερη σιγουριά στα τακούνια σας. το δέρμα εδώ είναι πιο σκληρό.